УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Анулиране

Приемаме анулиране на поръчка преди продуктът да бъде изпратен или произведен. Ако поръчката бъде отменена, ще получите пълно възстановяване. Не можем да анулираме поръчката, ако продуктът вече е изпратен.

Връщане (ако е приложимо)

Приемаме връщане на продукти. Клиентите имат право да заявят връщане на продукта до 14 работни дни след получаване на продукта. За да върнете вашия продукт, моля, свържете се с нашето обслужване на клиенти на service@globaltimo.com

За да завършим връщането ви, ние изискваме вашата касова бележка или доказателство за покупка. Моля, не изпращайте покупката си обратно на производителя и се свържете с отдела за обслужване на клиенти на service@globaltimo.com

1. Ако получените стоки са повредени или неправилни по наша вина, потребителят няма да носи отговорност за разходите за доставка за това. Тъй като международната доставка не поддържа наложен платеж, връщането изисква потребителят да плати предварително пощенските разходи и в момента не сме в състояние да платим пощенски разходи за потребителя, затова предлагаме да се свържете с service@globaltimo.com и ние ще изпратим отново стоките за потребител безплатно.


2.Ако стоките са повредени по време на транспортиране, моля, свържете се със service@globaltimo.com при получаване и ние ще поемем риска за доставка за потребителя и ще изпратим отново стоките безплатно, без да е необходимо потребителят да изпраща обратно пакета.

3.Ако имате проблем с качеството, който да докладвате, можете да ни пишете имейл на service@globaltimo.com и ние ще ви предложим решения.

Не харесвате продукта и искате да го върнете или замените.

Съгласно нашата гаранционна политика, ако няма проблем с качеството на продукта или доставката и клиентът иска да върне или замени продукта, клиентът ще трябва да заплати разходите за доставка, тъй като в момента не можем да получим етикет за връщане от нашите куриерски партньори и цената ще трябва да бъде проверена от вас с куриера на пощенската служба.

След като получим продукта в нашия склад, ние ще възстановим сумата за цената на продукта (няма да включваме разходите за доставка до и от склада). Можете да ни изпратите имейл на service@globaltimo.com и ние можем да ви предоставим адреса на нашия склад.

Възстановявания (ако е приложимо)

За върнати продукти, моля, съхранявайте стоките в същото състояние, както когато потребителите са ги получили, когато ги изпращат обратно. За предмети с видими следи от употреба; всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние, повредени или липсващи части; ще бъде предоставено само частично възстановяване. След получаване и проверка на вашето връщане, ние ще ви изпратим известие за получаване по имейл. Ние също така ще ви уведомим за одобрението или отказа на вашето възстановяване. Ако бъдете одобрени, вашето възстановяване ще бъде обработено.

Моля, изчакайте 3-6 работни дни, докато нашият екип за следпродажбено обслужване обработи вашата заявка. След този период, моля, обърнете внимание на следните времена за възстановяване.

  • За възстановяване на средства по кредитна карта, моля, изчакайте 1-14 работни дни за обработка на транзакцията.
  • За възстановяване на суми в PayPal, моля, изчакайте до 48 часа, докато транзакцията се покаже в акаунта ви.
  • За възстановяване на средства по електронен портфейл (кредит в магазина), моля, изчакайте 48 часа, за да се актуализира акаунтът ви.

 

Закъснели или липсващи възстановявания (ако е приложимо)

Ако все още не сте получили възстановяване, първо проверете отново банковата си сметка.
След това се свържете с компанията на вашата кредитна карта, може да отнеме известно време, преди вашето възстановяване да бъде официално публикувано. След това се свържете с вашата банка. Често има известно време за обработка, преди възстановяването да бъде публикувано. Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на service@globaltimo.com.

Моля, свържете се с нашето обслужване на клиенти на service@globaltimo.com, за да получите адреса за връщане.

Други връщания и възстановяване на средства (ако е приложимо)

Ако логистичният партньор потвърди, че пакетът е изгубен, ние ще го изпратим отново вместо вас.

Ако бъде изгубен по време на доставката поради форсмажорни причини от пощенската служба на страната на местоназначение, ние няма да поемем всички разходи за доставка и потребителят ще трябва да заплати такса за повторно изпращане (според стойността на пратката стоки).

Споразумение за непреодолима сила* По време на епидемията от глобалния нов коронавирус (СЗО: пандемия COVID-19) през 2020 г. епидемията беше класифицирана като фактор за непреодолима сила от правителствените органи. Ограниченията на логистичните услуги и временните мерки на доставчиците на услуги в страната на местоназначение, причинени от епидемията, като закъснения във времето, изгубени колети и неясен статус на колети, не се покриват от нашата компенсация.

Споразумение за непреодолима сила: непреодолима сила включва, но не се ограничава до редки социални събития (като стачки, бунтове, войни, терористични дейности, събития за общественото здраве, големи епидемии, чума и т.н.), природни бедствия (като виелици, градушки, пожари и т.н.), наводнения, кални свлачища, земетресения, цунами, тайфуни, прекъсвания на електрозахранването, природни бедствия и т.н.), всякакви правителствени действия (като експроприация, реквизиция, ограничителни заповеди, контрол, мерки и т.н.)

Персонализирани артикули

Поръчка по поръчка или персонализирани артикули нямат право на 14-дневно възстановяване.
Ако връщането е причинено от потребителя, той трябва да носи отговорност за таксата за доставка. Конкретната такса трябва да се основава на избраната от вас експресна компания.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: service@globaltimo.com